Πάνε ήδη τρεις μέρες από τα πρώτα spoilers της Throne of Eldraine και εγώ δηλώνω διχασμένος, άλλα όχι για τον λόγο που φαντάζεστε! Κάθε φορά την περίοδο των spoilers — από τη μια θέλω να τελειώσει το Σαββατοκύριακο για να δω περισσότερα χαρτάκια, από την άλλη η Δευτέρα σημαίνει: πίσω στην δουλειά!

Embereth Shieldbreaker supremewill.com | Artwork by: Randy Vargas

Πέρα από την πλάκα όμως δεν βρίσκω την ώρα να μπούμε όλο και πιο μέσα στον υπέροχο κόσμο που φαίνεται να έχει «χτίσει» η Wizards of the Coast με την επίσκεψη μας στo σύμπαν της Eldraine — ένα σύμπαν όπου άπ’ ότι φαίνεται υπάρχει μια χρόνια διαμάχη μεταξύ των πέντε κομητειών του βασιλείου (The Five Courts of the Realm) — διοικούμενοι από τον βασιλιά ή την βασίλισσα — και του Βασιλείου της Φύσης (The Wilds) επίσης μάλλον θα σηκώσουν αντάρτικο και τα κουλουράκια, η τουλάχιστον αυτό έχουν αφήσει να εννοηθεί από τα λίγα που ξέρουμε ακόμα και από το trailer της έκδοσης που απεικονίζει εκτός από τα υπέροχα gingerbreads, τον Garruk να παλεύει και να διαλύει ένα κάρο στρατιώτες στην κουζίνα κάποιου κάστρου.

Που θα βρείτε τα Spoilers;

Εκτός αυτού, ξέρουμε που και πότε θα σκάσουνε τα επόμενα spoilers, το μόνο που δεν ξέρουμε είναι ποια θα είναι αυτά τα spoilers. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι θέλει να προωθήσει αρκετά η WotC το Streaming, όπως και τις προηγούμενες φορές δίνει τα spoilers σε δημιουργούς περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Ιδού η λίστα λοιπόν:

9 Σεπτεμβρίου

10 Σεπτεμβρίου

11 Σεπτεμβρίου

12 Σεπτεμβρίου

13 Σεπτεμβρίου

14 Σεπτεμβρίου

15 Σεπτεμβρίου

16 Σεπτεμβρίου

17 Σεπτεμβρίου

18 Σεπτεμβρίου

19 Σεπτεμβρίου

Αν ανυπομονείτε όσο και εγώ τότε σίγουρα θα περιμένετε πως και πως να έρθει η Δευτέρα, με ένα πακέτο μπισκότα μαζί σας — έτσι για να είστε εντός θέματος. Μπορείτε σίγουρα στο μέλλον να χρησιμοποιείτε και ως Food Tokens, καταβροχθίζοντας τα την ώρα που τα κάνετε Sacrifice! Εγώ σίγουρα θα το προσπαθήσω!

Περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας είτε εδώ στα σχόλια, είτε στα Social Media μου, για τα spoilers και ποια είναι μέχρι τώρα η αγαπημένη σας κάρτα απο την Throne of Eldraine:
Facebook | Twitter | Instagram

Μέχρι την επόμενη φορά, ταπάρετε σωστά τα μάνα σας και προσοχή στα misplays!

Leave a Reply