Μετά τις αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού (και την προώθηση του Magic Arena), η Wizard συνεχίζει τις εκπλήξεις με την ανακοίνωση της νέας έκδοσης Modern Horizons. Το σετ αυτό είναι το πρώτο σετ σε όλη την ιστορία του παιχνιδιού που σχεδιάστηκε για μία διαφορετική από τη συνηθισμένη πορεία: να προσπεράσει το standard και να παιχτεί απευθείας στο modern.

Η Modern Horizons μας υπόσχεται ενδιαφέρουσες κάρτες για καλύτερες και καινούργιες στρατηγικές στο Modern. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα έχουμε 249 κάρτες στα χέρια μας (254 με τα tokens), ανάμεσα στις οποίες θα υπάρχουν και επανεκτυπώσεις παλαιών καρτών (reprint).  

Το Release θα γίνει στις 14 Ιουνίου και το Pre-Release είναι προγραμματισμένο για τις 8 και 9 Ιουνίου. Και φυσικά για να μην μείνουμε παραπονεμένοι μας έδωσαν και μία πρώτη γεύση του σετ:

Modern Horizons Spoilers

Τέλος δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και την αναφορά στο Πρώτο Mythic Championship της χρονιάς, όπου τη νίκη πήρε το Autumn Burchett με το  Mono-Blue Tempo. Εννοείται όμως ότι θα αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα στο Mythic Championship I.

Leave a Reply